Quality Hotel & Resort Fagernes

Quality Hotel & Resort Fagernes har 138 gjesterom, som alle ble pusset opp i juni 2008. Renovering av både fellesarealene, resepsjon, dansebar og salong ble gjennomført i januar i år. Vår store og luftige konferanseavdeling har kapasitet til 600 personer i kino-oppsett, og 300 – 400 personer i festoppdekk/bryllup. Konferansesalen kan deles i 4 mindre saler, alle med utgang direkte til hagen og Strandefjorden. 12 grupperom finnes i tilknytning til konferansesalene.

På hotellet finner dere også det store og innholdsrike aktivitets- og velværesenteret Aktiviteket.
De tilbyr alle typer trening, blant annet styrke, spinning, aerobic og kickboksing, samt akupunktur, massasje og kiropraktor.

Utendørs har hotellet et flott hageområde ned mot strandkanten med nydelig utsikt over Strandefjorden. Her finnes en terrasse med 180 sitteplasser, grill, utepeis, lysthus m.m. Vi har også tråkkebåter som kan benyttes av gjestene våre.

Hotellet ligger sentralt til i Fagernes, nært til butikker, bowlinghall, Valdres Folke- Museum, skysstasjon og det Fagernes ellers har å by på.

Det er kort vei til fjellet og flere alpinsentre. Her kan vi bl.a. nevne Valdres Alpinsenter som ligger en 15 minutters bil/busstur fra hotellet. De tilbyr en av Norges beste snowboardparker, samt topp forhold for telemark, alpint og langrenn.