Velkommen til Beitostölen

Vinteren på Beitostølen

Den intime atmosfæren på Beitostølen og nærheten mellom heisanlegg, løypenett og bosteder gjør Beitostølen til et favorittsted for familier. Den høye beliggenheten 900 m.o.h. og naboskapet til Jotunheimen, gjør at det alltid kommer tidlig snø på Beitostølen, og skisesongen varer ut april.

Her finnes både 2 store alpinanlegg, 6-seters ekspressheis, kjelkeaking, kuleløype, muligheter for offpiste og over 320 km med flotte langrennsløyper av alle slag.

Våren på Beitostølen

På våren kan du ta turen opp til Valdresflya 1.389 moh og gå på langrennsski til toppen Raslet eller Rasletinden over 2000 m.o.h.

Våren på Beitostølen er også “Pollenfrie uker” i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund.

Sommeren på Beitostølen

Beliggenheten ved porten av Jotunheimen gir et hav av muligheter for friluftsopplevelser og tilhørende aktiviteter – fotturer, juvvandring, rafting, klatring, høydebane, fisking og sykling – for å nevne noe.

Beitostølen sommerpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien. Her finner du Beitostølen Bilbane – den eneste i sitt slag i Norge, samt sommerkjelkeanlegget Beitostølen Bobbane – også den eneste av denne type plassert i et skianlegg sommerstid!

Høsten på Beitostølen

På Beitostølen kan du nyte de flotte høstfargene fra medio september. Mange mener høsten er den fineste årstiden å gå i fjellet, enten det dreier seg om nærstianlegget rundt fjellandsbyen eller til høyere fjellsom lokker, f.eks. Besseggen eller toppen Bitihorn.

Høsten er også tiden for flere av våre musikkfestivaler; fjelljazz, Dylan-festival, Beatles-festival og danseweekender.

Høsten er også årstiden hvor de gode matopplevelsene står i kø; et utdrag av disse er Viltweekend og Rakfiskfestival.